⇁Anxhela Peza, Psikologe Klinike dhe Këshillimi Liç. 322, Psikoterapiste BWRT


⇁ Shërbimet për problemet që mund të keni 

Çrregullimet e ankthitÇrregullimet e humorit


 

Çrregullimet në të ushqyerProblemet në çift (Divorcet dhe post-divorcet)
 

 

Seancat zgjasin rreth 50 minuta me një frekuencë një herë në javë.

 

Si organizohet procesi një senace psikologjike ?
Në përgjithësi 2-3 senacat e para nevojiten për të kuptuar tipologjinë e problemit, dhe se si do mund të programohen senacat në vazhdim. Ama jo gjithmon është e mundur të përcakohet paraprakisht kohëzgjatja e terapisë. Kjo varet nga lloji i shqëtesimit (çrregullimit) psikologjik dhe motivimi i personit për ndryshim. Gjysma e punës është kur klienti e ka gadishmërinë për të përmisuar cilësinë e jetës.
Konsulencat online kanë të njejtën proçedurë. Zhvillohen biseda orientuese me e-mail, voice dhe skype ( Peza Anxhela ).

Seancat Psikologjike mund të zhvillohen në gjuhën; Shqipe, Italiane dhe Angleze.


Bli Online Librat e mi

Të dashur vizitorë të faqes, ju mund të blini librat e mi nga shtëpia. Mjafton të kontaktoni në modulin e kontaktit dhe të kryeni pagesën në bankë. Libri do të dërgohet me postë në adresën tuaj. Të dhënat për të kryer pagesën: Banka Kombëtare Tregtare, dega \"Rrgua Elbasanit\", me NR LLOGARIE: 403003326CLIDCFEURNO dhe IBAN 1320511038003326CLIDCFEURN

⇁ Publikimet e fundit nga Blogu


⇁ Jeni të interesuar? Le të flasim...

Adresa

Anxhela Peza, Psikologe Klinike dhe Këshillimi Liç. 322, Psikoterapiste BWRT
Sheshi Wilson pranë qendrës Olimpia Klinika Psikologjike “Psycholife”


E-mail ap.peza@gmail.com
Celular: 0672058116

Më shkruani një mesazh