07/12/2023

PSIKOLOG-u

Psikolog-u është profesionisti i cili merret me  aspektet mendore, proceset e saj, sjelljen perceptuese, njohëse, emocionale dhe sociale. Puna ime si psikologe gjatë një seance;  Mite Cilat []
10/10/2023

Kërkoj Psikolog

Kërkoj Psikolog / PsikoterapistShpesh kam hasur njerëz të cilët kanë mendimin e gabuar;  se po të shkosh tek psikologu bëhet muhabet. Se qëndrohet me muaj dhe me []
04/01/2023

Historia e IRIQIT

Iriqët afroheshin me njëri tjetrin dhe shpoheshin nga gjembat. Sapo ato largoheshin kishin ftohtë. Arthur Schopenhauer filozofi gjerman me famë botërore, u përpoq me këtë histori []
13/04/2022

“Intelektual kemi plot vetëm se mungon inteligjenca”

Të jesh i shkolluar nuk do të thotë të jesh intelektual. Mund të jesh lexues por jo intelektual. Dija ështe diçka më e thellë se informacioni. []
26/04/2020

Gratë e vajzat në Shqipëri vriten dy herë, fizikisht e moralisht

Voltiza Duro – Dy ditë më parë një tjetër vrasje brenda familjes i ka marrë jetën një 33-vjeçareje, e cila u masakrua me thikë nga bashkëshorti []
26/04/2020

Dhuna që ushtrohet me videot intime nga adoleshentët

Përdhunimi i 13-vjeçarejes në Kavajë ka sjellë një reagime të ashpra edhe nga shoqëria. Të shumtë kanë qenë ata që kanë dënuar aktin, duke kërkuar përgjegjësi []
23/04/2020

Si mund të kuptoni se fëmija juaj vuan nga BULLIZMI

Është mjaft i lidhur me llogarinë e tij në instagram e mbyll dhe e hap disa herë. Grindet me miqtë që zë. Krijon miq të rinj []