07/12/2023

PSIKOLOG-u

Psikolog-u është profesionisti i cili merret me  aspektet mendore, proceset e saj, sjelljen perceptuese, njohëse, emocionale dhe sociale. Puna ime si psikologe gjatë një seance;  Mite Cilat []
10/10/2023

Kërkoj Psikolog

Kërkoj Psikolog / PsikoterapistShpesh kam hasur njerëz të cilët kanë mendimin e gabuar;  se po të shkosh tek psikologu bëhet muhabet. Se qëndrohet me muaj dhe me []
04/01/2023

Historia e IRIQIT

Iriqët afroheshin me njëri tjetrin dhe shpoheshin nga gjembat. Sapo ato largoheshin kishin ftohtë. Arthur Schopenhauer filozofi gjerman me famë botërore, u përpoq me këtë histori []
13/04/2022

“Intelektual kemi plot vetëm se mungon inteligjenca”

Të jesh i shkolluar nuk do të thotë të jesh intelektual. Mund të jesh lexues por jo intelektual. Dija ështe diçka më e thellë se informacioni. []
07/12/2023

PSIKOLOG-u

Psikolog-u është profesionisti i cili merret me  aspektet mendore, proceset e saj, sjelljen perceptuese, njohëse, emocionale dhe sociale. Puna ime si psikologe gjatë një seance;  Mite Cilat []
10/10/2023

Kërkoj Psikolog

Kërkoj Psikolog / PsikoterapistShpesh kam hasur njerëz të cilët kanë mendimin e gabuar;  se po të shkosh tek psikologu bëhet muhabet. Se qëndrohet me muaj dhe me []
04/01/2023

Historia e IRIQIT

Iriqët afroheshin me njëri tjetrin dhe shpoheshin nga gjembat. Sapo ato largoheshin kishin ftohtë. Arthur Schopenhauer filozofi gjerman me famë botërore, u përpoq me këtë histori []
13/04/2022

“Intelektual kemi plot vetëm se mungon inteligjenca”

Të jesh i shkolluar nuk do të thotë të jesh intelektual. Mund të jesh lexues por jo intelektual. Dija ështe diçka më e thellë se informacioni. []